Πάνω Frame [668xX]
Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
 

FR 200 L

 

ΜΠΙΦΤΕΚΟΜΗΧΑΝΗ FR-200L

Αυτόματη μηχανή φορμαρίσματος μπιφτεκιών και συναφών προϊόντων, εξολοκλήρου ανοξείδωτη. Φέρει χοάνη υποδοχής του προϊόντος χωρητικότητας 40 λίτρων καθώς και ανοξείδωτη μεταφορική ταινία , πτυσσόμενη , κατασκευασμένη από ειδικό ανοξείδωτο πλέγμα  μήκους 800 mm και φάρδους 200 mm .Η μηχανή είναι κυλιόμενη πάνω σε δύο σταθερούς τροχούς και δύο τροχούς περιστρεφόμενους με φρένο .

Η δυνατότητα παραγωγής της είναι 15-30 χτυπήματα ανά λεπτό , οπότε 1800 μπιφτέκια ανά ώρα ,διαφόρων σχημάτων , πάχους και βάρους .Σε περίπτωση φορμαρίσματος προϊόντων που δεν περιέχουν κρέας, τα χτυπήματα ανά λεπτό και η τελική απόδοση της μηχανής μεταβάλλονται ανάλογα  

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι 4ης γενιάς και περιλαμβάνει 2 ξεχωριστούς κινητήρες.  οι οποίοι  κατευθύνουν τον ρότορα  τροφοδοσίας και την ταινία εξαγωγής προϊόντος . Επίσης λόγω τμηματικού διαχωρισμού ρότορα  με πλακίδια, η τροφοδοσία μπορεί να γίνετε σταδιακά, επιτρέποντας την μεριδοποίηση. Η γεωμετρία του ρότορα προσθέτει άλλο ένα πλεονέκτημα στην μηχανή επιτρέποντας της να λειτουργήσει ως γεμιστικό ελεύθερης ροής.

Όλες οι παραπάνω κινήσεις και ρυθμίσεις τροφοδοσίας γίνονται από το εξωτερικό κοντρόλ. Ο ηλεκτρικός πίνακας είναι εύκολα προσβασιμός για συντήρηση , επισκευή και φέρει εξοπλισμό ο οποίος επιτρέπει την απομακρυσμένη διάγνωση σφαλμάτων.

Η μήτρα είναι κατασκευασμένη από ειδική πλάκα πλαστικού κατάλληλο για τρόφιμα και η διάστασή της είναι 620 Χ 180 mm και μέγιστο πάχος16 mm .

                Η εν λόγω μηχανή έχει τη δυνατότητα , κατόπιν παραγγελίας , να συνοδευτεί

από ειδικό σύστημα για την αυτόματη παραγωγή σουτζουκάκι , βάρους

και διαμέτρου κατά την επιθυμία του πελάτη .

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 

Ιπποδύναμη        :      2 x 1.5 hp

Διαστάσεις:

Πρόσοψη   (με τον πίνακα)  :     76  cm

Φάρδος               :     128 cm  συν 66 cm η ταινία

Υψος                   :   167  cm  μαζί με τη χοάνη